Over SurpriSeat

Het idee is ontstaan door de nieuwe trends die ontstonden, namelijk de trend dat gasten steeds meer op zoek zijn naar beleving, maar anderzijds ook een stuk gemak van een dienst/abonnement. Een bezoek aan de bioscoop waar je geen idee hebt welke film er zal gaan spelen, terwijl je hetzelfde bedrag betaalt voor de toegang is hier typerend voor. Een aantal jaar geleden was het uiteten gaan een beleving op zich, maar de samenleving verandert, de consument eet steeds vaker buiten de deur en is op zoek naar nieuwe impulsen om deze ervaring bijzonder te blijven vinden.

Daarnaast zijn er talloze abonnementen, bijvoorbeeld op je maandelijkse nieuwe onderbroek, waarbij de consument juist het gemak om zelf hier niet over te hoeven denken waardeert. Maar denk ook aan de kookpakketten die wekelijks worden geleverd aan huis. Gemak is wat we in deze hectische samenleving dan ook goed kunnen waarderen.

SurpriSeat is de dienst die deze twee trends combineert en dus jou de beleving in de horeca bezorgt, op basis van een eenmalig arrangement of maandelijks abonnement. Je hebt je verrassende quality time geregeld, zonder dat je in herhaling valt. Los van een partner is dit een perfecte oplossing voor de vriendschap die je regelmatig(er) wilt zien! SurpriSeat zorgt voor het gemak en de beleving, jij kunt gaan genieten en de restaurantparels van de stad ontdekken.

Cindy Groenestein

Cindy Groenestein is de oprichtster van SurpriSeat en werkte vanaf haar 16e in de horeca waarin zij vele verschillende functies heeft bekleed. Begonnen op de werkvloer, maar doorgegroeid als leidinggevende, sales coördinator, regio manager, operationeel manager van een bekende horeca keten. Tot slot heeft ze meerdere restaurantlocaties operationeel geopend en hierin is  gasttevredenheid altijd haar specialiteit geweest. Haar passie voor beleving is wat de basis is geweest om SurpriSeat op te richten.

Leukste restaurantervaring

Ik kan heel erg genieten van medewerkers die in hun element zijn als gastheer/gastvrouw. Kelners die aanbevelingen durven te doen en te zorgen dat jij hun blindelings vertrouwd. Ik was een keer in een redelijk simpele tapasbar, waar ik wel eens vaker kom voor een snelle, maar lekkere trek. Deze keer was het alleen anders. De chef kwam persoonlijk naar ons toe en vroeg of wij wat nieuwe gerechtjes die hij had bedacht wilde testen en wilde beoordelen. Uiteraard hebben we hier volmondig “Ja” op gezegd en wát een verrassend diner werd dit. Elk gerecht werd uitvoerig besproken op smaak en opmaak, alle feedback was welkom. Hier kan ik van genieten, de regie uit handen durven geven waardoor je een gehele nieuwe ervaring opdoet.

Lees verder Inklappen