Wat houdt het abonnement in?

Wat doet SurpriSeat?

SurpriSeat staat gelijk aan genieten zonder keuzestress. Samen boek je een arrangement of plan je een eenmalig verrassingsdiner. Jullie bepalen vooraf een dag in de maand om gezellig samen te komen, je geeft eventuele voorkeuren aan en SurpriSeat doet de rest! 

 

Waar kom je terecht?

Wij stellen zelf onze database van restaurants samen. Elk restaurant hebben wij zelf getest en zijn wij helemaal gek op! We houden de reviews van onze gasten goed in de gaten, zodat we constant op de hoogte zijn van het niveau van de restaurants en hoe het in de smaak valt. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat jullie een top beleving zullen hebben.

Heb je allergie├źn of voorkeuren? Geef het aan in je profiel en we zullen je nooit naar een visrestaurant sturen als je niet van vis houdt. ;)

Wat valt er binnen het arrangement?

Restaurants weten dat jullie die avond als verrassing op pad zijn gestuurd naar hun locatie, dus willen er alles aan doen om jullie te verrassen met hun gerechten. Je krijgt bij het restaurant  altijd min. twee gangen binnen het arrangement. De drankjes en eventuele bijbestellingen reken je direct na het diner af in het restaurant, zodat je dit naar eigen smaak en budget kunt bestellen. Op deze manier ontdek je leuke nieuwe restaurants en geef je de regie eens uit handen!

Easy quality time

Twee uur voordat je in het door ons geselecteerde surprise restaurant verwacht wordt, ontvang je van ons een mail waarin de locatie staat beschreven waar wij voor jullie hebben gereserveerd. Het enige wat je nog hoeft te doen is naar het restaurant te gaan en samen te genieten van een heerlijk verrassingsdiner!