Wat houdt het abonnement in?

Wat doet SurpriSeat?

SurpriSeat staat gelijk aan genieten zonder keuzestress. Samen boek je een arrangement of plan je een eenmalig verrassingsdiner. Jullie bepalen vooraf een dag in de maand om gezellig samen te komen, je geeft eventuele voorkeuren aan en SurpriSeat doet de rest! 

 

Waar kom je terecht?

Wij stellen zelf onze database van restaurants samen. Elk restaurant hebben wij zelf getest en zijn wij helemaal gek op! We houden de reviews van onze gasten goed in de gaten, zodat we constant op de hoogte zijn van het niveau van de restaurants en hoe het in de smaak valt. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat jullie een top beleving zullen hebben.

Heb je allergie├źn of voorkeuren? Geef het aan in je profiel en we zullen je nooit naar een visrestaurant sturen als je niet van vis houdt. ;)

Wat valt er binnen het arrangement?

Restaurants weten dat jullie die avond als verrassing op pad zijn gestuurd naar hun locatie, dus willen er alles aan doen om jullie te verrassen met hun gerechten. Er zijn 2 type arrangementen: Casual Dinner & Premium Casual diners. 

Bij 'Casual Dinner' ga je gezellig dineren bij kleurrijke, gezellige of bijzondere restaurants. Je krijgt minimaal 2 gangen binnen het arrangement (bijv. een voor- en hoofdgerecht). De drankjes en eventuele bijbestellingen bestel je naar wens/smaak/budget in het restaurant en reken je direct af na het diner. 

Bij 'Premium Casual' diners ga je wat luxer dineren, dit zijn een hoger segment restaurants t.o.v. 'Casual Dinners' en je krijgt minimaal 3 gangen. Je kunt gespecialiseerde restaurants verwachten die gefocust zijn op heerlijk koken en mooie menu's. Wij zullen deze restaurants beschrijven van verborgen parels, dus ook niet de 'grote namen' waar je waarschijnlijk al eens bent geweest. Ook bij 'Premium Casual' bestel je tijdens je diner jouw drankjes en eventuele bijbestellingen (niet nodig) in het restaurant en reken je deze na het diner direct af. Het SurpriSeat arrangement wordt bij aanvang in het restaurant aan je uitgelegd en je gaat heerlijk genieten van al het moois wat je gepresenteerd wordt!

Easy quality time

Twee uur voordat je in het door ons geselecteerde surprise restaurant verwacht wordt, ontvang je van ons een mail waarin de locatie staat beschreven waar wij voor jullie hebben gereserveerd. Het enige wat je nog hoeft te doen is naar het restaurant te gaan en samen te genieten van een heerlijk verrassingsdiner!