Saldo checken

Heb jij een cadeaukaart cadeau gekregen? Wat leuk! 

Je kunt hieronder checken hoeveel er op jouw kaart staat.  Vul hieronder de cijfers in die op de achterzijde van jouw cadeaukaart staan.  

De kaart verzilveren? Boek jouw diner en gebruik de kaart als betaalmiddel bij het afrekenscherm.

SURPRISEAT

Dat is pas een verrassend cadeau

Op zoek naar een origineel cadeau voor een verjaardag, relatiegeschenk of een ander speciale gelegenheid? Bestel dan hieronder een cadeaukaart!

Buiten dat je een hele leuke avond weggeeft aan elkaar, is het prettige dat de ontvanger zelf kan aangeven wanneer ze uiteten willen gaan en waar er rekening mee moet worden gehouden. SurpriSeat als diner cadeau is dan ook spannend tot het moment dat ze lekker zitten te dineren, want ze horen pas 2 uur vooraf waar het diner plaatsvindt. Niet meer hoeven te zoeken naar restauranttips, maar je wordt naar de hotspot geleid.

Klik op 'Cadeaukaart bestellen' om naar de webshop te gaan.

Cadeaukaart bestellen

DIGITAAL CADEAU GEVEN 

Je kunt SurpriSeat ook last-minute als cadeau geven door online een arrangement naar keuze te boeken! Ideaal als je een cadeau nodig hebt maar zelf niet op bezoek gaat, of voor die dag zelf nog een spannend cadeau wilt geven. Ga naar de 'Boek nu' knop, klik op 'Digitaal cadeau' en vul de rest van het keuzemenu in. Je kunt aangeven op welke datum wij de ontvanger een mail mogen versturen. In deze mail is een link opgenomen die doorverwijst naar het account van de ontvanger. Hier kan hij of zij zelf bepalen wanneer het verrassingsdiner zal plaatsvinden en hoe laat. Snel geregeld en een top cadeau om te geven!

Digitaal geven
Wat houdt het abonnement in?

Voor bedrijven

SurpriSeat als relatiegeschenk, samen met je team een maandelijks diner bij een verrassingsrestaurant of als uniek kerstpakket weggeven? We denken graag mee om het cadeau geheel naar wens te laten zijn.  

Interesse? Neem contact op via info@surpriseat.nl