banner

Waarom een verrassingsdiner jouw nieuwe lievelingsbezigheid wordt.

Twijfel je of een verrassingsdiner iets voor jou is? Dat is niet zo raar, want je geeft de keuze uit handen! Wij hebben een aantal punten voor je op een rij gezet waarom een verrassingsdiner jouw nieuwe lievelingsbezigheid wordt. 

Het spannende is eraf..

Wanneer wij aan onze doelgroep vragen wanneer ze voor het laatst echt een spannende diner ervaring hebben gehad moeten ze vaak lang nadenken. Gek eigenlijk, want we gaan tegenwoordig zo vaak uiteten wat betekent dat we veel te vaak het maar “gewoontjes” vinden. Je weet je leukste plekjes te vinden en hier eindig je dan ook regelmatig. Leuk... maar niet heel verrassend toch? Wij zijn erop gebrand juist die verborgen parels voor jou te selecteren, zodat je echt weer kunt genieten van een verrassend diner.

Waar kom je terecht?

We begrijpen dat het spannend is om de restaurant keuze uit handen te geven. Want, in hoeverre kom je niet bij een all-you-can-eat vreetschuur of een zaak die nagenoeg leeg is en wordt opgevuld door kortingsgasten.. zul je wellicht denken. Dit is waar SurpriSeat juist voor waakt! Wekelijks bezoeken wij vele parels van restaurants en enkel de leukste, spannendste restaurants met liefde voor het vak mogen met ons meedoen!  We werken samen met mooie gastvrije platformen (bijv. De Leukste Plekjes en Explore Utrecht) en alle restaurants worden dan ook zorgvuldig getest. Zodra we geloven dat het restaurant goed bij SurpriSeat past, krijgt het groen licht, zodat we jou altijd naar een pareltje kunnen sturen!

Na het diner geven onze gasten een review aan het restaurant, hier houden we goed in de gaten of het restaurant van hoog niveau blijft. Na een mindere review krijgt het restaurant een waarschuwing en bij een tweede geval schrappen we de locatie uit ons assortiment!

Restaurants in standje surprise

Zodra jij een boeking maakt bij SurpriSeat komt de reservering binnen bij de gematchte locatie. Zij weten op dat moment dat jij er binnen enkele uren of dagen bent, zonder dat jij in directe zin gekozen hebt om specifiek daar te dineren. Dit is voor de restaurants de kans om te laten zien waar zij goed in zijn, om jou dan ook volop in de watten te leggen met hun heerlijke specials van het menu. Bij de een krijg je een shared dinner, bij de ander mag je van het menu een keuze maken. Wij laten restaurants hier vrij in, omdat wij weten dat jij dan het lekkerste op tafel krijgt! Dat wordt smullen:)

Gemak is het nieuwe luxe element

In de hectische wereld waarin we leven zijn we tegenwoordig op zoek naar rust, relaxte tijd en daarmee een uitstapje uit de dagelijkse sleur van verplichtingen. Heb je besloten weer te willen dineren, dan pak je snel je telefoon maar na een paar minuten tot uren scrollen door Instagram en reviewsites ben je het alsnog snel zat. Gemak is iets wat ons bestaan weer wat vreugde geeft. Je boodschappen laten bezorgen, je maandelijkse abonnement op beauty producten of je maandelijkse verrassingsdiner, je mag er gewoon van genieten want verplichtingen hebben we al genoeg!

Easy Quality time

In de dagelijkse sleur wil je jouw partner of vrienden nog wel eens een weekje tussendoor iets minder aandacht geven, terwijl we juist werken om te genieten toch? Vergeet het moeilijk uitzoek werk van een leuke date of uitje met vrienden, want dit hebben wij al voor je gedaan zodat wij je kunnen voorzien van een verrassende quality tijd samen! Je boekt het diner in een minuut en wij verrassen jou en je vriend(in) op de gewenste dat, zo kun jij alsnog met een perfect uitje komen.

Shinen met een origineel cadeau

Elke keer weer nadenken wat je moet geven als cadeau op een verjaardag of feest? Laten we eerlijk zijn; iedereen houdt van uiteten gaan! Maak het niet te moeilijk en geef SurpriSeat cadeau! Kijk snel op de ‘cadeau pagina’ voor de opties zodat jij met een origineel cadeau aankomt op je volgende feestje!

Probeer SurpriSeat!

Boek nu