banner

Goede voornemens 2019

December loopt alweer bijna op zijn einde; het is het moment in het jaar om terug te blikken en vooruit te kijken. Ook dit jaar zullen we massaal weer goede voornemens maken. Meer sporten, minder snoepen of liever zijn voor de mensen om ons heen, zijn veel gemaakte goede voornemens. Maar waarom het met je goede voornemens 2019 niet over een andere boeg gooien? Bijvoorbeeld door elke maand iets nieuws of verrassends te doen. 

Team SurpriSeat zette vast wat idee├źn voor goede voornemens 2019 voor je op een rijtje. 

1.    Probeer een nieuwe sport uit 

Misschien ga je al hartstikke goed op je wekelijkse rondje hardlopen en je bootcamp les in het park in het weekend. Maar verandering van spijs doet.. eh sporten! Begin in januari eens met een heel ander soort sport. Ben je normaal zen op je yogamat? Probeer dan eens een proeflesje boksen! Smijt je normaal met gewichten in de sportschool? Probeer dan juist eens een pilates lesje. Je spieren zullen je dankbaar zijn, want juist afwisseling in bewegen is goed voor je!

2.    Eet een week vegetarisch 

Woensdag, gehaktdag? Gooi je eetroutines eens helemaal om door een week vegetarisch te eten. In januari wat extra groente en fruit binnen krijgen kan sowieso geen kwaad en het dwingt je weer eens anders na te denken over je boodschappen. Wellicht doe je ook weer nieuwe inspiratie op!

3.    Ga skydiven

Wil je echt eens iets heel anders en spannends proberen? Op Texel kun je prachtig skydiven. Hierna kun je 2019 zeker aan!

4.    Spreek af met iemand die je nog niet zo goed kent 

Was jouw agenda in 2018 ook al zo vol en kon je maar net genoeg afspraken maken met je beste vrienden? Hierdoor sta je soms minder open voor nieuwe contacten. Plan eens tijd in met die aardige collega; wie weet ben je in 2019 een nieuwe vriendschap rijker.

5.    Boost je liefdesleven

Ben je in love? Lucky you! Meestal na de eerste verliefde periode wilt de spanning wel eens gaan inzakken. En ja, wat doe je dan? Tijd om de spanning weer op te voeren en te zorgen dat je samen een mooi jaar tegemoet gaat. Plan alvast samen een stedentrip of maak samen een bucketlist!

De liefde nog niet gevonden? Dwing jezelf dan eens de liefde op een andere manier te vinden! Wat dacht je van een o-zo-enge blind-date! 

6.    Boek een SurpriSeat diner

Geef de regie een avondje uit handen met het boeken van een SurpriSeat diner. Tot twee uur van te voren blijft het een verrassing waar je die avond gaat dineren. Zo begin je je 2019 in ieder geval verrassend!

Je kunt zelfs een jaar arrangement boeken, zo ben je zeker dat je in heel 2019 elke maand een spannend diner gepland hebt staan!

Probeer SurpriSeat!

Boek nu