banner

Food to-do’s in februari - Amsterdam!

Als echte foodie kun je waarschijnlijk niet wachten tot het festivalseizoen weer begint en je alle foodfestivals kan af kan gaan op zoek naar nieuwe culinaire verrassingen. Hoewel het pas februari is, hoef je als foodie echt niet stil te zitten.

Food to-do’s in februari - Amsterdam!

Team SurpriSeat heeft een culinair rijtje voor jullie gemaakt om ook in de wintermaanden culi-ontdekkingen te doen.

Opening NENI Amsterdam

In februari 2019 is restaurant NENI officieel geopend. Dit Oost-Mediterraanse restaurant is gevestigd in de oude Citroën garage aan het Stadionplein. Buiten het fantastische menu heeft NENI een cocktailbar waar ze unieke cocktails serveren die gemaakt worden met citroen en arak. Dit is absoluut DE food hotspot van het moment, waar menig blogger en vlogger impressed door is. Waarom? Dat moet je toch echt zelf beleven...

Opening Brasserie Carstens Amsterdam

Vanaf 6 februari opent oud-chef van de Librije, Maik Kuijpers, de deuren van een nieuw restaurant: Brasserie Carstens. Chef Kuijpers gebruikt voornamelijk lokale ingrediënten en probeert je daardoor mee op reis te nemen door Nederland. We love local! Amsterdam is een foodparel rijker.

Evenement Eten uit de Franse Bijbel

Op 24 februari heten chef-kok Alain Caron en kookboekenrecensent Jonah Freud je welkom in restaurant De Nieuwe KHL voor een heerlijk Frans avondje uit. Alain Caron weet alles van de Franse keuken, Alain IS de Franse keuken. Hier ga je dus fantastisch Frans eten proeven, zonder dat je de stad hoeft te verlaten.

Chocoa Festival Amsterdam

Chocolade-liefhebbers, lees gauw verder! Op 23 & 24 februari vindt de 7e editie van het Chocoa Festival plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Tijdens het festival leer je alles over chocolade door middel van interactieve workshops, proeverijen en presentaties. Een festival om je vingers bij af te likken!

Blijf je toch liever op de bank? Watch this!

Nieuw seizoen Chef’s Table! 

Vanaf 22 februari staat het nieuwe seizoen van Chef’s Table op Netflix en kan je lekker vanaf de bank meegenieten met de innovatieve gerechten en verleidelijke desserts van culinaire sterren.

Netflix-serie The Final Table

Als je het nieuwe seizoen van Chef’s Table hebt uitgespeeld, dan kun je switchen naar een nieuwe, internationale kookwedstrijd op Netflix. In dit programma nemen chefs het tegen elkaar op in de strijd om een ereplek aan The Final Table.

Foodies, haal je hart op!

Probeer SurpriSeat!

Boek nu